MEDIA MARKETING


MEDIA MARKETING Është agjencioni i parë i marketingut në Kosovë i cili ofronë reklamim në Billbord me material plastik, të përshtatshëm për këtë qëllim CERADË VINIL për përdorim dhe qëndrushmëri të jashtëm. Duke e parë të nevojshme që edhe në teritorin e Kosovës të ketë reklamë të jashtem në billboard, Media Marketing filloi punën nga viti 2002 me 50 copë billborda që nënkupton 100 hapsira për marketing të bizneseve të ndryshme. Tani Media Marketing ka ndertuar 90 hapsira (12x4m) dhe 30 hapsira (4x3m) për prezantim të brendeve dhe veprimtarive të ndryshme në gjithë teritorin e Kosovës. Nga viti 2020 janë shtuar edhe 30 hapësira reklamuese nëpër ura në territorin e Republikës së Kosovës.
Ju ofrojmë:


Printim dhe Dizajn Grafik Profesional
Çdo format çfare do qoftë ai, i madh, i mesë apo i vogël,është me rezolucion të lartë. Kjo për arsye se për të u rritur qartësia e billboardit në kuadër të madhësisë që kemi në dispozion duhet të ketë edhe kualitet shtypi dhe dizajn adekuat.

Angazhimi i masave
Njerëzit reagojnë shumë pozitivisht kur shohin Billboardat kualitativ të kompanisë tuaj buzë rrugëve.Pasi që e shohin, ata do ju thirrin menjëherë për të bërë porosinë.

Saktësia
Koha ka shumë vlerë për klientët tanë për këtë arsye edhe ne i kushtojmë rëndësi të madhe. Posa të marrim porosinë nga ju ekipi i jonë angazhohet në projekt dhe porosia kryhet në afatin e paraparë në fillim

Kontakti


Media Marketing
Adresa:
Prishtinë, Republika e Kosovës

Numrat kontaktues:
Mob.: +383 (44) 90 07 03
Mob.: +383 (49) 77 66 06

Na shkruani në:
info@mmarketingu.com
mediaplan@abv.bg

Webfaqe:
www.mmarketingu.com


MIRËSEVINI


Nëse jeni duke planifikuar nje kampanjë marketingu apo reklamim direkt në Billbord në dimensione të veqantë që të ju duket edhe reklama e juaj e veqantë dhe efektive është ekipi i Media Marketingut. Të ne reklama e juaj do të duket me bukur se ne shume prezantime të ndryshme, është në dukje gjatë gjithë kohës, nuk krijone shqetsime në opinion, si zhurëm apo diqka te ngjashëm. Kryesisht pikat e Billbordave jane ne pozita të mira të shikueshmerisë dhe ku ka frekuentim të lartë të levizjes, që lidhin dy apo me shumë qendra, në hyrje apo dalje të qyteteve në tërë regjionin rural të Kosovës.

REFERENCAT


SHËRBIMET TONA


- Billbord me madhësi të ndryshme
- Shtyp në CERADË VINIL
- Printing
- Photography

Printim dhe Dizajn Grafik Profesional
Çdo format çfare do qoftë ai, i madh, i mesëm apo i vogël,është me rezolucion të lartë. Kjo për arsye se për të u rritur qartësia e billboardit në kuadër të madhësisë që kemi në dispozion duhet të ketë edhe kualitet shtypi dhe dizajn adekuat.

MEDIA MARKETING, REKLAM NË MEGA BILLBOARD / info@mmarketingu.com / +383 (44) 90 07 03 / +383 (49) 77 66 06